slider-picture

Web portal za objavu vijesti - news portal

Uradili smo vlastiti CMS (Content Management System - sustav upravljanja sadržajem) za objavu novosti i događanja. CMS (sustav upravljanja saržajem) news portala se sastoji od korisničkog sučelja u skladu sa zahtjevanim dizajnom od strane klijenta i administrativnog dijela kojeg odlikuje jednostavnost, preglednost i funkcionalnost.

Više
layer
slider-picture

Sistem za upravljanje smještajnim i turističkim sadržajima

Web aplikacija prilagođena za upravljanje smještajnim kapacitetima turističkih objekata sa mogućnošću online rezervacije, pregledom zauzetosti u stvarnom vremenu, integracije sigurnog internet plaćanja ( raiffeisen e-pay ili pik pay), prikaza web aplikacije na neograničenom broju jezika i raznih drugih mogućnosti.

Više
layer
slider-picture

Portal za grupnu kupovinu i popuste

Zajedno sa kupujmo.ba timom smo razvili jedan od prvih portala grupne kupovine u BiH. Uradili smo vlastiti CMS (Content Management System - sustav upravljanja sadržajem), rješenje koje sadržava korisničko sučelje za krajnjeg korisnika i administrativni dio zajedno sa cjelokupnom analitikom.

Više
layer
slider-picture

Jednostavna web aplikacija za prezentaciju Vaše tvrtke i poslovanja

Jednostavna, funkcionalna i pregledna web aplikacija za prezentaciju Vaše tvrtke i poslovanja sa osnovnim funkcionalnostima.

Više
layer

O nama

"Postoji jedna stvar jača od svih oružja na svijetu, a to je ideja čije vrijeme dolazi". (Victor Hugo)

Callidus d.o.o. je nastao kao ideja nekoliko entuzijasta, a misao vodilja je bila: biti slobodni, raditi ono što volimo, te biti izvrsni u onome što radimo. Kroz naše poslovno iskustvo smo shvatili da su ideje i strategije važne, ali je pravi izazov izvršenje. Da bi put od Vaše ideje do izvršenja bio što jednostavniji, kvalitetniji i produktivniji zadužen je naš tim dizajnera, web developera i project managera.

Usluge koje nudimo

Radimo po zahtjevu klijenta, sami stvaramo ideje i inovacije, jer inovativnost je uvjet poslovne izvrsnosti. Od Vaše ideje pravimo profitabilan posao, na obostrano zadovoljstvo. Naše usluge su plod našeg rada i kreativnosti, a rezultat su zadovoljni klijenti.

Dizajn

Vaš vizualni identitet je "izlog u svijet". Biti jednostavan, a drukčiji je naša težnja. Rezultat naše težnje su zadovoljni klijenti. Za ispunjenje Vaših zahtjeva u moderan i funkcionalan vizualni identitet koristimo najsuvremenije dizajnerske alate i standarde. Moramo priznati da nam dobro ide :)

Web razvoj

Radimo od jednostavnih do najsloženijih web rješenja, posvećujući pozornost svakom klijentu. Biti u trendu sa najnovijim tehnologijama, te implementirati iste u naše radove je naš zadatak. Svakodnevna edukacija naših zaposlenika, te isporuka kvalitetnog rješenja je garancija naše kvalitete. I izvrsnosti. Osnovne tehnologije na kojima se temelje naša rješenja su ASP.NET MVC, MS SQL, jQuery, CSS3 i HTML5.

Internet marketing

„Ne možete samo da pitate svoje kupce što žele i zatim pokušate da im to pružite. Dok vi to razvijete, oni će željeti nešto drugo.” (Steve Jobs)

Kreativnošću do inovativnosti i mjerljivog rezultata je naš osnovni marketinški cilj. Naša kvaliteta i zadovoljni klijenti su nam najbolja reklama.

Responzivne web stranice

Istraživanja pokazuju da korisnici sve više pristupaju web sadržajima putem pametnih telefona i tableta te se taj trend sve više povećava. Korisnici žele da im se web sadržaj kvalitetno isporučuje na svim dostupnim uređajima i veličinama ekrana.

I u tu svrhu spremni smo realizirati Vaš budući ili postojeći web sadržaj da bude prilagođen svim korisničim sučeljima. Responzivne web stranice su naša odrednica i misija.

Naši radovi

Social media marketing

Social media marketing

Social media marketing

Social media marketing

Maks.ba

Maks.ba

(projekt je u izradi)

Social media marketing

Social media marketing

Savez bez imena

Savez bez imena

Frizerland.ba - web shop

Frizerland.ba - web shop

(projekt je u izradi)

Multimediaprint.hr - web shop

Multimediaprint.hr - web shop

(projekt je u izradi)

Prometej.ba

Prometej.ba

Ruzic Vitez

Ruzic Vitez

(projekt je u izradi)

GDN kampanje, Social media marketing

GDN kampanje, Social media marketing

multimediaprint.ba - korporativna stranica

multimediaprint.ba - korporativna stranica

(projekt je u izradi)

Frizerland

Frizerland

(projekt je u izradi)

Newsletter

Ukoliko se želite pretplatiti na naš newsletter, te biti upućeni novitete vezane za Callidus, ostavite Vašu email adresu :)

Novosti

07.

Studeni
2014.

Mark Zuckerberg otkrio 10-godišnji plan za Facebook

S velikom kompanijom dolazi i velika odgovornost, pa je tako šef Facebooka, Mark Zuckerberg uz financijsko izvješće za posljednji kvartal otkrio i svoj plan za 3, 5 i 10 godina.

Pročitaj više

20.

Lipanj
2014.

Jeste li dovoljno kvalitetni za rad u web agenciji na najvišem nivou?

Već nekoliko tjedana primjećujem jedan zanimljiv trend, a taj je da manje i veće tvrtke te agencije traže nove, kvalitetne ljude, koje bi uključili u svoj tim. Naoko jednostavan zadatak – potrebno je postaviti oglas (negdje na internetu, nije nužno da to bude portal za traženje poslova) i čekati prijave, odabrati one zanimljive, pozvati ih na razgovor i zaposliti jednu, dvije, nekoliko osoba.

Pročitaj više

Kontakt

Ukoliko želite uspostaviti poslovnu suradnju ili ste zainteresirani za posao u našem timu, budite slobodni da nam se javite putem obrasca ili e-maila.

Pošaljite nam upit:

Franšizni centar BiH, PC-96 Vitez, Bosna i Hercegovina
+387 30 710 010
+387 30 710 010 info@callidus.ba