Sve novosti

07.

Studeni
2014.

Mark Zuckerberg otkrio 10-godišnji plan za Facebook

S velikom kompanijom dolazi i velika odgovornost, pa je tako šef Facebooka, Mark Zuckerberg uz financijsko izvješće za posljednji kvartal otkrio i svoj plan za 3, 5 i 10 godina.

Pročitaj više

20.

Lipanj
2014.

Jeste li dovoljno kvalitetni za rad u web agenciji na najvišem nivou?

Već nekoliko tjedana primjećujem jedan zanimljiv trend, a taj je da manje i veće tvrtke te agencije traže nove, kvalitetne ljude, koje bi uključili u svoj tim. Naoko jednostavan zadatak – potrebno je postaviti oglas (negdje na internetu, nije nužno da to bude portal za traženje poslova) i čekati prijave, odabrati one zanimljive, pozvati ih na razgovor i zaposliti jednu, dvije, nekoliko osoba.

Pročitaj više

10.

Travanj
2014.

BlackBerry gubi na domaćem terenu

Istraživanje koje je proveo comScore prikazuje poražavajuće rezultate prema kojima tvrtka BlackBerry gubi i na domaćem – kanadskom tržištu.

Pročitaj više

10.

Travanj
2014.

Twitter kupuje mladi startup Cover i okreće se Android platformi?

Tvrtka Cover jučer je objavila kako ju je kupio Twitter. Riječ je o tek pola godine starom startupu koji služi pametnom preporučivanju Android aplikacija korisnicima, a njegov tim pridružit će se jatu servisa za mikrobloganje u sjedištu u San Franciscu. No, za sada nije jasno na koji će način ova društvena mreža koristiti moći mladog startupa.

Pročitaj više